Nederlands

FINE ART LIEGE

KUNST- EN ANTIEKBEURS

 

60 internationale exposanten in oude en hedendaagse kunst zullen u begroeten bij de eerste editie van de ’’Fine Art Liège’’. Deze internationale kunst- en antiekbeurs vindt plaats in het Palais des Congrès, een langverwacht evenement in Luik.

 

De standhouders, welke hun reputatie opbouwden in hun respectievelijke specialiteit, tonen een waaier van tijdsgebonden stijlen uit het verleden en de hedendaagse kunst.

Het merendeel van de specialiteiten zijn te vinden in design, gebruiksvoorwerpen, decoratieve stukken, juwelen, zilver, antieke boeken, bronzen, oude en hedendaagse schilderijen en beelden, gravures, glaswerk, keramiek, tribale kunst, enz.

 

Zowel de gepassioneerde liefhebber als ook de toevallige snuffelaar vinden hun gading in het rijke aanbod van antieke en hedendaagse kunstvoorwerpen, welke elk op zich een verhaal meedragen, van eeuwen terug tot op de dag van vandaag.

 

Dank zij het professionalisme van de standhouders zijn kwaliteit en authenticiteit de essentiële elementen van deze beurs.

De aanwezige expert van de beurs begeleidt vrijblijvend de bezoekers bij hun aankopen. Zijn advies is vaak doorslaggevend bij de aankoop en is een vaste meerwaarde van deze beurs.

 

Dit jaar hebben we het genoegen meerdere exposanten van grote internationale beurzen te mogen verwelkomen naast onze gebruikelijke standhouders.